logo

O nama

Iskustvo smo sticali dugogodišnjim radom. Radne navike smo perfekcionirali, učeći od boljih, tržište smo analizirali i proučavali, a kupcima smo nudili i uvijek ćemo nuditi najbolje od ponuđenog na tržistu. Dok zavidnu poziciju u ovoj branši branimo isključivo KVALITETOM.

BeDeM MD  d.o.o  Prnjavor,koristi priliku da uputi najiskrenije riječi zahvalnosti svim saradnicima, lojalnim kupcima i svima onima koji su na direktan ili indirektan način sudjelovali u stvaranju  pozitivnog imidža naše firme koji potvrđujemo novim projektima za 2016 god.

U kvalitet naših proizvoda utkana su imena renomiranih firmi, proizvođača materijala, opreme i usluga, a to je ono sto našem finalnom  proizvodu (stanu ili pos.prostoru) ne dozvoljava da se zadržava na tržistu, nego završava u rukama probirljivih kupaca.

Da smo otišli još jedan korak dalje potvrđujemo novim projektom kolektivnog stanovanja, koji, ne samo da će uljepšati lokaciju na kojoj se gradi, nego će i samim kupcima omogućiti ljepši, komforniji i kvalitetniji život.

Vizija

Rješavanje stambenih potreba i poboljšanje stanovanja građana.

Misija

Unaprijediti kvalitet življenja građana kroz rješavanje stambenih potreba građana izgradnjom stambenih objekata po zadnjim standardima.